Karabağlar'da Atilla Kaya Rüzgarı
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 16 Nisan'da yapılacak referandum için sahada sürdürdüğü çalışmalarına hız verdi.
Yayınlanma :
26.03.2017 13:55


AK Parti ve MHP El Ele Verdi
Erzurumlular ile buluşmasında 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun önemine dikkat çeken Kaya, "Çok önemli bir sürece doğru adım adım gidiyoruz. Ülkemizin kaderini değiştirecek bir referandum sürecindeyiz. Siyasi partiler çalışmalarını yapıyorlar. AK Parti ve MHP 'evet' diyor, CHP ve HDP ise birlikte 'hayır' diyor. AK Parti ve MHP olarak bizler daha güçlü bir Türkiye için ele ele verdik, milletimizin önüne çıktık. Ülkemizin ne kadar düşmanı varsa bir olmuş, karşımızda oluşturdukları cephede mevzilenmiş durumda. Hal böyle olunca, parti siyasetinin üzerinde bir durum söz konusudur. Bu iş parti meselesi değil, Türkiye meselesidir. AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaşarak meclisten geçirdiği, milletimizin önüne sunduğu bu değişikliklerin sonucunda Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Referandumdan milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıkacağız. MHP'nin İzmir'in en büyük iki ilçesi olan Buca ve Karabağlar ilçe başkanlarına toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Biz, vatanımızın birlik ve beraberliği için 'evet' diyoruz. Devlet, millet ve cumhuriyet için 'evet' diyoruz. Türkiye'nin diriliş ve toparlanması için 'evet' diyoruz" şeklinde konuştu.
Siyasi ve Ekonomik İstikrar İçin 'Evet'
Erzurumlular ile buluşmasından sonra Karabağlar Müteahhit ve İşadamları Derneği (KAMİDER) üyeleriyle bir araya gelen Kaya, yönetimde istikrarın önemine vurgu yaptı. Türkiye'de 1923-2001 arasında kurulan 58 hükümetin ortalama ömrünün 14-15 ay olduğunu belirten Kaya, koalisyon dönemlerinde uzun süre hükümet kurulamaması, bakanlık pazarlıkları, vesayetçi güçlerin partiler ve koalisyonlar üzerinden ülkeye yön vermeye çalışmalarına şahit olunduğunu ifade etti. Türkiye'de mevcut sistem dolayısıyla yaşanan siyasi krizlere ve bunların tetiklediği ekonomik krizlere de değinen Kaya, Türkiye'nin kalıcı siyasi ve ekonomik istikrar ile güven ortamını sağlamak durumunda olduğunu sözlerine ekledi. Yeni sistem ile birlikte istikrarın sağlanacağını ve ekonominin daha da büyüyeceğini söyleyen Kaya, "Türkiye'nin istikrarlı ve etkin yürütme sistemine sahip olması için, 16 Nisan'da güçlü bir 'evet' demeliyiz" sözlerini sarf etti.
Yoğun Program
Programına Karabağlar'da esnaf ziyaretleri yaparak devam eden Kaya, bir ekmek fırınında eline küreği alarak fırına ekmek sürdü. AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz'un organizasyonu ile bir araya gelen vatandaşlarla buluşan, Erzurum İspir Ardıçlı Köyü Derneği'ni ziyaret eden Kaya, Karabağlar'daki son programını Üçkuyular'da yaptı. Ümit Caferium'da çoğunluğu kadın olan çevre sakinleri ile bir araya gelen Kaya, "16 Nisan'a kadar durmak, yorulmak yok. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatacağız, Güçlü ve Büyük Türkiye ideali için yollarda olmaya devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: