Karabağlar'da şizofreni bilgilendirme semineri
Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinde, "Şizofreni İyileşebilir Ama Nasıl?" konulu bilgilendirme seminerleri düzenlenmeye başladı. Karabağlar’daki 7 semt merkezinde gerçekleştirilecek seminer sayesinde halkın bu konuda bilinçlenmesi amaçlanıyor.
Yayınlanma :
12.04.2016 10:40
Yoğun ilgi gösterildi
Şizofreni Derneği Başkanı Nilgün Durna'nın verdiği seminerde, şizofreni ile ilgili temel bilgiler, başlangıç aşaması ve hastalığa yakalanan hastalarla nasıl iletişime geçileceği konuları ele alınıyor. Etkinliklere ilçe sakinlerinin yanı sıra, semt merkezlerinin kursiyerleri de büyük ilgi gösterdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: