• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. VİDEO HABER
  3. Karamollaoğlu'ndan "faiz" yorumu: Saadet değil, bela getirir
VİDEO HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2023 - 15:27

Karamollaoğlu'ndan "faiz" yorumu: Saadet değil, bela getirir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Borç-faiz-borç sarmalından çıkamıyorlar, çıkamazlar da. Zira daha fazla faiz demek, daha fazla borç demektir. Borçlu olmak demek, bağımsız karar verememek demektir. Faiz saadet değil, bela getirir" dedi.

VİDEO HABER
30 Ağustos 2023 - 15:27
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karamollaoğlu'ndan
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Borç-faiz-borç sarmalından çıkamıyorlar, çıkamazlar da. Zira daha fazla faiz demek, daha fazla borç demektir. Borçlu olmak demek, bağımsız karar verememek demektir. Faiz saadet değil, bela getirir" dedi.

Karamollaoğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başladı. Kutuplaşma ve kamplaşma politikalarına bir son verilmesi gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu, "Bolca yalan, iftira ve hakaret cümleleri içeren bu zehirli dilden bir an evvel vazgeçilmelidir. Bir seçim olmuş bitmiş, insanımızın bir yarısı bir adaya, hemen hemen diğer yarısı da bir başka adaya oy vermiş, sonuç itibarıyla da bir miktar oy farkıyla Sayın Erdoğan seçimi kazanmıştır. Tebrik ederiz; fakat Sayın Erdoğan ve ittifak ortakları hala aynı zehirli dili kullanmaya devam ediyor maalesef" diye konuştu.

"Keşke biz yanılmış olsaydık"

2017'den bu yana Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne karşı çıktıklarını aktaran Temel Karamollaoğlu, "Sırf bu sistemi değiştirmek için seçim ittifakları yaptık. Cumhurbaşkanlığı makamı ile bir siyasi partinin genel başkanı olmak arasındaki farkı çok iyi biliyor, bunun yol açacağı sorunları da öngörebiliyorduk. Seçim kazanma hırsının, devlet yönetme sorumluluklarının önüne geçeceğinden adımız kadar emindik çünkü. Keşke onlar israf ve yolsuzluktan vazgeçmiş olsalardı da biz haksız çıksaydık. Biz biliyorduk, üretim ve istihdam ekonomisini uygulamayacaklarını. Fakat keşke onlar yanlış yatırım anlayışlarından vazgeçmiş olsalardı da biz yanılmış olsaydık" dedi.

"Asıl çözüm, milli görüştür"

Karamollaoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şöyle konuştu:
"Borç-faiz-borç sarmalından çıkamıyorlar, çıkamazlar da. Zira daha fazla faiz demek, daha fazla borç demektir. Borçlu olmak demek, bağımsız karar verememek demektir. Faiz saadet değil, bela getirir. Ama diğer gerçekleri de göz ardı edemezsiniz. Bu gerçekler, bilmelisiniz ki yıllar önce terk ettiğiniz 'Milli Görüş' politikalarındadır. Yolsuzluk sebep, yoksulluk sonuçtur. İsraf sebep, borç sonuçtur. Yanlış yatırım anlayışı sebep, enflasyon ve işsizlik sonuçtur. Sonuçlara bahane aramaktan, sonuçların sebeplerini yanlış yerlerde aramaktan ne zaman vazgeçeceksiniz." 
Asıl çözümün 'Milli Görüş' olduğunu belirten Karamollaoğlu, çözüm reçetelerinin kendilerinde olduğunu ve umudun adresinin Saadet Partisi olduğunu vurguladı.

# Karamollaoğlu# faiz# yorum
EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bu Hatayı Yapanlara Dev Yaptırım Geliyor!
Bu Hatayı Yapanlara Dev Yaptırım Geliyor!
Konak’ta “6284-İzmir” buluşması: Cins kırıma varan bir tabloyla karşı karşıyayız
Konak’ta “6284-İzmir” buluşması: Cins kırıma varan bir tabloyla karşı karşıyayız
Karşıyaka Belediyesi’nden fuar ziyaretçilerine deprem eğitimi
Karşıyaka Belediyesi’nden fuar ziyaretçilerine deprem eğitimi
Şanlıurfalı çiftin talihsiz serüvenler düğünü
Şanlıurfalı çiftin talihsiz serüvenler düğünü
Son Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Bölgeye ilham kaynağı olacak .
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Bölgeye ilham...
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı… Avukatından açıklama
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye kaldırıldı…...
Muhittin Böcek: Sevgili Antalyalılar dört duvar arasında zor nefes alsam da kalbim sizlerle atıyor
Muhittin Böcek: Sevgili Antalyalılar dört duvar arasında zor nefes...
Kamu diş hekimleri 31 Temmuz’da grevde
Kamu diş hekimleri 31 Temmuz’da grevde
Özgür Özel, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde Sancaktepe'de konuşuyor
Özgür Özel, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde Sancaktepe'de...
Havuza işeyenleri böyle yakaladı
Havuza işeyenleri böyle yakaladı

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım