• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. Karşıyaka'da 23 Nisan coşkusu başladı!
İZMİR
Yayınlanma: 20 Nisan 2025 - 10:47

Karşıyaka'da 23 Nisan coşkusu başladı!

Karşıyaka Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, “Çocuklar için Takas Pazarı” ile başladı. Zühtü Işıl Meydanı’nda buluşan yüzlerce çocuk, hem ihtiyaç fazlası eşyalarını paylaştı hem de eğlence dolu bir gün geçirdi. Başkan Yıldız Ünsal “En büyük bayramımızı, KODA konserinden uçurtma şenliğine kadar birbirinden renkli etkinliklerle kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

İZMİR
20 Nisan 2025 - 10:47
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu başladı!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karşıyaka’da coşkuyla kutlanıyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerin ilki olan “Çocuklar için Takas Pazarı” yoğun katılımla gerçekleştirildi. Zühtü Işıl Meydanı’nda stant açan 100 çocuk, ihtiyaç fazlası oyuncak, kitap ve giysi gibi çeşitli eşyalarını akranlarıyla paylaştı. Çocuklar ve ailelerden büyük ilgi gören pazar, renkli gösterilerle de katılımcılarına keyifli anlar yaşattı.

RENKLİ ETKİNLİKLER ÇOCUKLARI BEKLİYOR
Karşıyaka’daki bayram programı; 22 Nisan Salı günü saat 17.00 ile 20.00 arasında Bostanlı Sahili’nde (Yasemin Kafe önü) Uçurtma Şenliği ile devam edecek. Can Hastanesi iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte katılımcılara 2 bin adet uçurtma dağıtılacak, isteyenler kendi uçurtmalarıyla da şenliğe katılabilecek. 23 Nisan Çarşamba günü ise Cordelion Tay Park, miniklerin bayram neşesine ev sahipliği yapacak. Saat 13.00’ten 18.00’e kadar sürecek şenlikte; şişme oyun parkurları, yüz boyama etkinlikleri, palyaçolar, jonglörler, tahta bacak gösterileri ve Alp Abi stand-up show çocuklarla buluşacak. Gün boyunca pamuk şeker, patlamış mısır ve macun ikramı da yapılacak.

7’DEN 77’YE BAYRAM COŞKUSU
Aynı gün Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı’nda da “7’den 77’ye Çocuk Bayramı” buluşması gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ile iş birliğiyle 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte, tiyatro oyunları ve çeşitli gösteriler sunulacak. Bayram akşamında ise KODA, Ege Türküleri Konseri ile her yaştan sanatseverlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Gecede çocuk dansçılar da renkli gösteriler sunacak. Çocuk Bayramı etkinlikleri, 26 Nisan Cumartesi günü Atletizm Şenliği ile final yapacak. Semra Aksu Atletizm Parkı’nda saat 10.00’da başlayacak yarışlar sonrasında dereceye giren çocuklara ödüllerini vermek üzere saat 12.30’da tören düzenlenecek, tüm katılımcılara da madalya takdim edilecek.

“HEYECAN VE GURURLA KUTLUYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “23 Nisan dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliklere, Çocuklar için Takas Pazarı ile çok keyifli bir başlangıç yaptık. Başta çocuklarımız olmak üzere, katılan ve coşkumuzu büyüten herkese teşekkür ediyorum. En büyük bayramımızı, hafta boyunca heyecanla ve gururla kutlamaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
Bayraklı'da asfaltlama seferberliği
Bayraklı'da asfaltlama seferberliği
Karşıyaka’da spor, dostluk ve eğlence bir arada!
Karşıyaka’da spor, dostluk ve eğlence bir arada!
Buca Kent Belleği Sergisi kapılarını açmak için gün sayıyor
Buca Kent Belleği Sergisi kapılarını açmak için gün sayıyor
Son Haberler
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
İzmir BB'de işten atılan işçiler Meclis Toplantısı'na girmek istedi
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da paylaşıldı”
CHP’li Özçağdaş’tan LGS tepkisi: “Sınav soruları Bursa’da...
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
CHP'den Manavgat kararı: 3 isme kesin ihraç istemi
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
Hastaneye kaldırılmıştı: Muhittin Böcek cezaevine gönderildi
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden
FETÖ’nün sendika ve eğitim üzerinden "devlet" yapılanması: ByLock...
Karabağlar’da iş ve gelecek için buluşma zamanı
Karabağlar’da iş ve gelecek için buluşma zamanı

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım