Karşıyaka'da isimler konuşulmaya başladı
CHP İzmir kulislerinin en çok konuşulan ilçesi olan Karşıyaka’da yeni gündem ilçe kongresinde kimlerin aday olacağı.
Yayınlanma :
23.09.2019 09:50


Yıldırım aday olmayacak iddiası
Bu arada mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım’ın Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile arasının açık olması ve Karşıyaka siyasetinin önemli isimlerinden yeterli desteği alamamasından dolayı aday olmayacağı, yönetimi düşürülen bu nedenle görevden alınan eski ilçe kadın kolu başkanı Buket Fatoş Erol’u desteklediği ancak bu durumun ilçe sekreteri Fatoş Elgün’ü rahatsız ettiği ve ilçede iç çekişmelerin başladığı iddia ediliyor.
Muhalif kanatta aday adayı çokluğu var
Öte yandan Yıldırım’a muhalif olan kanatta ise ilçe yönetiminden istifa eden Yüksel Çıldır ve Yiğit Karayılanoğlu’nun yanı sıra Dr. Oğuz Erbatur ve il kadın kolları başkanı Nurşen Balcı’nın isimleri üzerinde duruluyor.
Yavaşoğlu nabız yokluyor
Serdar Yavaşoğlu’nun ise mahalle çalışmalarına başladığı fakat tabandan yeterli desteği bulamadığı gelen bilgiler arasında.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 3
Kalan Karakter: