• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. Karşıyakalılar açık havada müzik şöleni yaşadı
İZMİR
Yayınlanma: 24 Eylül 2023 - 12:38

Karşıyakalılar açık havada müzik şöleni yaşadı

İZMİR
24 Eylül 2023 - 12:38
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karşıyakalılar açık havada müzik şöleni yaşadı
Yaz boyunca düzenlediği renkli etkinliklerle yaşamı sokağa taşıyan Karşıyaka Belediyesi, açık hava buluşmalarını Eylül ayında da sürdürüyor. 

Bu kapsamda ‘2. Alaybey Mahalle Şenliği’nde bir araya gelen vatandaşlar, Şef Hüseyin Tolu yönetimindeki konserle yazın son günlerinin tadını çıkardı. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da keyifli etkinliğe katılarak mahalle sakinlerinin coşkusuna ortak oldu, şarkılara alkışlarla eşlik etti. 

Karşıyaka Belediyesi tarafından Tersane Kafe yanındaki Muammer Aksoy Parkı’nda düzenlenen ‘2. Alaybey Mahalle Şenliği’ büyük coşkuya sahne oldu. Parkı ve sahil boyunu dolduran her yaştan vatandaşlar, Şef Hüseyin Tolu yönetimindeki ‘Gün Batımı Konseri’ ile keyif dolu bir akşam yaşadı. Yüzlerce kişi, koronun seslendirdiği eserlere alkışlarla ve danslarla eşlik etti. Gecede sahneye çıkan koristler arasında Alaybey Mahalle Muhtarı Servin Akkuş da yer aldı. 

BAŞKAN TUGAY’A NAZAR BONCUĞU

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin ve Belediye Orkestra Müdürü Şükran Amcalar da etkinliği vatandaşlar ile birlikte takip etti. Yurttaşların yoğun ilgi ve destek gösterdiği Başkan Tugay’a, koristler ve müzisyenler tarafından konser arasında nazar boncuğu takıldı.

“SİZLERLE HER GÜN AYRI GÜZEL”

Çok keyifli bir akşam yaşadıklarını belirten Tugay “Karşıyaka'mızda hatıralarda yer edecek anları paylaşmayı önemsiyoruz. Bu güzel coğrafyada yaşamak bizlerin yüzünde gülümsemeye neden oluyor. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere, sahne alan sanatçılarımıza, saz ekibimize ve katılım gösteren komşularımıza teşekkür ediyorum. Hüseyin hocamızın yaşı çok genç, güzel çalışmaları var. Her yeni yaptığı konserde bizleri şaşırtıyor, daha güzel çalışmalar ortaya koyacağı da ortada. Karşıyakalılarla beraber olduğum, sizlerin başkanı olduğumu hissettiğim her gün ayrı bir güzel. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Karşıyaka’nın aydınlığı hiçbir yerin aydınlığına benzemiyor. Bu akşam buradaki tüm dünya görse burası gibi aydın olmak ister” dedi. 

“KÜLTÜR SANATIN BAŞKENTİYİZ”

Konserin koristlerinden Alaybey Muhtarı Akkuş ise konuşmasında şunları kaydetti: “Müziğin birleştirici gücüyle aynı duyguları yaşamak, sıkıntılarla mücadele ettiğimiz bu dönemde hepimize iyi geliyor. Çünkü biz kültür ve sanatın başkenti Karşıyaka’yız. Alaybey Mahalle Şenliği geçen yıl da düzenlendi; değerli hocam Şef Hüseyin Tolu ile küçük bir park konseri fikri ile başladı. Konserimizi daha da büyüterek Alaybey sahiline taşıma fırsatı bulduk. Başta Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a ve emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim.”

# Karşıyaka# açık hava# müzik şöleni
EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Başkan Tugay’dan CHP İzmir’e geçmiş olsun ziyareti
Başkan Tugay’dan CHP İzmir’e geçmiş olsun ziyareti
Karabağlar’da Yaz Tatili, Bilim, Sanat ve Eğlenceyle Dolu Dolu Geçiyor
Karabağlar’da Yaz Tatili, Bilim, Sanat ve Eğlenceyle Dolu Dolu Geçiyor
Pehlivan; “15 Temmuz bir dirilişin adıdır”
Pehlivan; “15 Temmuz bir dirilişin adıdır”
Başkan Tugay 15 Temmuz şehitlerini andı
Başkan Tugay 15 Temmuz şehitlerini andı
Son Haberler
Terör örgütü PKK'dan 'Öcalan serbest kalmazsa yeni krizler oluşur' çıkışı: Devletten somut adım bekliyoruz
Terör örgütü PKK'dan 'Öcalan serbest kalmazsa yeni krizler oluşur'...
CHP'li Yavuzyılmaz ve DMM arasında 'Vakıf arşivi tartışması büyüyor': Asıl ben yalanlıyorum
CHP'li Yavuzyılmaz ve DMM arasında 'Vakıf arşivi tartışması büyüyor':...
CHP'nin 15 Temmuz anmasında protokol krizi
CHP'nin 15 Temmuz anmasında protokol krizi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ ile mücadele açıklaması: Söküp atamadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ ile mücadele açıklaması: Söküp...
Tekirdağ’daki orman yangını yerleşim alanlarını tehdit ediyor: Teyakkuz durumuna geçildi
Tekirdağ’daki orman yangını yerleşim alanlarını tehdit ediyor:...
Çeşme Festivali’nde Ege rüzgârı
Çeşme Festivali’nde Ege rüzgârı

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım