Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sporcularından İrem Yolaçan, Bursa’da düzenlenen Nejat Kök U16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’ndan iki önemli dereceyle döndü. İzmir’i temsilen katıldığı 4x200 metre bayrak yarışında Türkiye şampiyonu olan Yolaçan, 200 metre koşu branşında da Türkiye beşinciliği elde etti. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Başarılı sporcumuzu yürekten kutluyor, Karşıyakamıza yaşattığı büyük gurur için teşekkür ediyorum” dedi.
Yüzmeden judoya kadar pek çok branşta önemli başarılara imza atan Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü, atletizmde de kentin gururu olmaya devam ediyor. Kulübün yetenekli sporcularından İrem Yolaçan, Nejat Kök U16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda iki kez kürsüye çıkarak adını zirveye yazdırdı. Yolaçan, Bursa Osmangazi Atletizm Salonu’nda düzenlenen organizasyonda İzmir’i temsilen katıldığı 4x200 metre bayrak yarışında Türkiye birinciliğine uzandı. Yolaçan ayrıca, 200 metre koşu branşında 26.81’lik derecesiyle Türkiye beşinciliği elde etti. Genç sporcu, başarısıyla Karşıyaka’nın ve İzmir’in gurur kaynağı oldu.
“YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Ulusal çaptaki önemli başarısı için İrem Yolaçan’ı tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Spor Kulübümüzün çatısı altında yetişen gençlerimizden İrem’i ve başta antrenörü olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Spor kenti Karşıyakamızın adını Türkiye’nin zirvesine yazdırdığı ve bizleri gururlandırdığı için teşekkür ediyorum. Karşıyaka Belediyesi olarak, her yaşta ve her branşta sporu desteklemeye, tüm gücümüzle sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
DİSİPLİNLİ ÇALIŞMANIN ÖDÜLÜ
İrem Yolaçan’ın antrenörü Mustafa Bayrakdar da “Sporcumuz, hazırlık sürecinde planlı ve disiplinli çalışmasının karşılığını aldı. Kulübünü ve Karşıyakamızı en iyi şekilde temsil etti. Bu başarıları daha da ileriye taşıyarak kalıcı hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: