KHK ile Okulları Kapatılan Öğrenciler OHAL Komisyonuna Başvuramıyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis Genel Kurulunda söz olarak KHK ile okulları kapatılan öğrencilerin OHAL Komisyonuna başvuru yapamıyor olmalarını gündeme getirdi. Gürer, binlerce öğrencinin bu konuda mağduriyet yaşadığını belirterek, üniversite kayıtlarının başladığı bugünlerde sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı.
Yayınlanma :
20.07.2017 12:14


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, öğrenciler açısından ciddi bir sorun teşkil eden bu durum için bir açıklama yapılması gerektiğini ifade ederek, “ Bu öğrencilerin OHAL Komisyonuna başvuruları alınacak mı? Bu öğrencilerin durumu nasıl değerlendirilecek? Komisyon bunlarla ilgili çalışmalar yapacak mı? Üniversite kayıtları başlamakta, soruna çözüm bulunması için kısa bir süre var. Mağdur aileler bizleri arıyorlar. Bu konuda kesin bir açıklamayla öğrencilerin durumunun gün ışığına çıkarılmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: