KILIÇDAROĞLU: BENCE KOALİSYON OLMAYACAK, PERŞEMBE AÇIKLAYACAĞIZ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun meslek odaları ve sendika yöneticilerini kabul ettiği toplantıda, “Bence koalisyon olmayacak, perşembe günü açıklayacağız” dediği öğrenildi.
Yayınlanma :
12.08.2015 10:02


Cumhuriyet'ten İklim Öngel'in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB), Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu temsilcilerini kabul etti. Kılıçdaroğlu’nun görüşmede STK yetkililerine, “Bence koalisyon olmayacak, perşembe günü açıklayacağız” dediği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Dr. Bayazıt İlhan, Genel Sekreteri Prof. Dr. Özden Şener, TMMOB BaşkanıMehmet Soğancı, DISK Başkanı Kani Beko ve KESK Eş BaşkanıŞaziye Köse ile bir araya geldi. Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Yakup Akkaya da katıldı.
Görüşmenin en önemli konusunu CHP ile AKP arasında bir süredir devam eden ve perşembe günü Kılıçdaroğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun son noktayı koyacağı koalisyon görüşmeleri oldu.
Edinilen bilgiye göre, daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etkisi nedeniyle koalisyonun zor olduğunu vurgulayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bence koalisyon olmayacak, perşembe açıklayacağız” dediği öğrenildi.(KAYNAK-SOL HABER
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: