Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim?
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kendisi için "Kırklareli'nin belediye başkanı benim. Mehmet Siyam Kesimoğlu anca getir götürümü yapar" diyen takipçisine yanıt verdi: "Anladım kardeşim peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim?"
Yayınlanma :
19.11.2019 16:05


Anladım kardeşim peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim? https://t.co/RmxgnXOT6m
— Mehmet Siyam Kesimoğlu (@mehmetkesimoglu) November 18, 2019
Kırklareli Belediyesi’nin önünde bir gencin fotoğrafı sosyal medyadan paylaşılarak, “Kırklareli’nin Belediye Başkanı benim. Mehmet Siyam Kesimoğlu anca getir götürümü yapar” şeklinde mesaj yazıldı. Başkan Kesimoğlu bu mesajı paylaşarak, “Anladım kardeşim peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim?” şeklindeki esprili bir yanıt verdi.
Kesimoğlu'nun yanıtı sosyal medyada çokça ilgi gördü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: