Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Türkiye Belediyeler Birliği’nin encümenine seçildi
Yayınlanma :
13.06.2019 13:23


Batur’a bir görev daha
Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin geçtiğimiz ay yapılan Olağan Meclis Toplantısı’nda tekrar başkan olarak seçilen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) yönetiminde de görev alacak. Türkiye Belediye Birliği’nin Ankara’da gerçekleştirdiği meclis toplantısına katılan Başkan Batur, encümen üyesi olarak seçildi.
CHP’yi temsil edecek
600’ye yakın belediye başkanı ve meclis üyesinin katıldığı toplantıda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeniden TBB başkanı olarak seçilirken, Başkan Batur da birliğin encümen üyesi olarak belirlendi. Batur, 15 kişiden oluşan encümene, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) temsil eden 4 isimden biri olarak seçildi. Encümen üyelerinin 9’u AK Parti’yi, 2’si ise MHP’yi temsil ediyor.
Gece gündüz çalışmaya devam sözü
Birliğin encümeninde görev almaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Başkan Batur, “Bizim için her zaman önemli olan hizmettir. Bu güne kadar üstlendiğimiz her görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalıştık. Şimdi de hem belediye başkanlığı görevini sürdürdüğüm ilçem Konak, Konaklı her hemşehrim, hem Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve hem de Türkiye Belediyeler Birliği yönetiminde belediye başkanlarımız ve belediye çalışanlarımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: