• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. Konak Belediyesi 93. İEF'ye hazır
İZMİR
Yayınlanma: 29 Ağustos 2024 - 14:17

Konak Belediyesi 93. İEF'ye hazır

Temaya uygun teknoloji deneyimleri ziyaretçileri bekliyor

İZMİR
29 Ağustos 2024 - 14:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Konak Belediyesi 93. İEF’ye hazır

Konak Belediyesi bu yıl 93. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı. Belediyeler Sokağı’nda bulunan 102 metrekarelik Konak standında ziyaretçilere, fuarın bu yılki ‘teknoloji’ temasına uygun olarak yapay zekadan 3B baskı ve sanal gerçekliğe kadar farklı deneyimler sunulacak.

Konak Belediyesi, her yıl farklı kültürlere ev sahipliği yapan ve bu yıl 30 Ağustos-9 Eylül 2024 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Konak Belediyesi’nin Kültürpark Uzun Havuz Belediyeler Sokağı’nda yer alan 102 metrekarelik standında ziyaretçilere, fuarın bu yılki ‘teknoloji’ temasına uygun olarak yapay zekadan 3B baskı ve sanal gerçekliğe kadar farklı deneyimler sunulacak. Açılış günü olan 30 Ağustos’ta konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Konak Belediyesi, çeşitli etkinliklerin yanı sıra Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce ziyaretçiye Konak’ın ve belediye hizmetlerinin tanıtımını yapacak. Öte yandan Konaklıların yeni buluşma noktası olan ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken ‘Mutluluk Kahvesi’ de Konak standındaki yerini alacak.

Sanal gerçeklikle Konak keşfedilecek

Konak Belediyesi bu yıl İEF’nin de teması olan ‘teknoloji’ alanında ziyaretçilere sunduğu deneyimlerle dikkat çekecek. Stantta yer alan yapay zeka istasyonu ile ziyaretçiler yapay zeka teknolojilerinin günlük hayatta nasıl kullanıldığını deneyimleme fırsatı yakalayacak. 3B baskı istasyonunda da Konak Belediyesi logosu ve minik oyuncak gibi çeşitli objelerin baskıları yapılacak. Üretilen objeler diğer istasyonlarda düzenlenecek yarışmaları kazanan misafirlere hediye edilecek. Ayrıca ziyaretçilere 3B baskı teknolojisi hakkında bilgi verilecek, bu teknolojinin nasıl çalıştığı ve hangi alanlarda kullanıldığı anlatılacak. Teknoloji meraklılarına hitap eden bir diğer istasyonda ise ziyaretçiler sanal gerçeklik (VR) gözlüğü sayesinde Smyrna Agorası’nın 2 bin önceki canlandırmasını deneyimleyerek zamanda yolculuğa çıkacak.

Fuarın ‘mutluluk’ köşesi

Konaklıların yeni buluşma noktası olan ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken ‘Mutluluk Kahvesi’ de Konak standındaki yerini alacak. Konak Belediyesi standını gezmeye gelen ziyaretçilere tasarımıyla dikkat çeken Mutluluk Kahvesi’nde ücretsiz çay ve kahve ikramında bulunulacak. Ayrıca Mutluluk Kahvesi’nin Kemeraltı ve Yağhaneler’de bulunan şubelerinden daha fazla kişinin yararlanabilmesi için tanıtımı yapılacak.

Mutlu: Herkesi bekliyoruz

İzmir Enternasyonal Fuarı’na büyük özenle hazırlandıklarını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Konak Belediyesi olarak Türkiye’nin köklü, tanınmış ve en kapsamlı fuarı olma özelliği ile yerli ve yabancı katılımcıları bir araya getiren İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da yerimizi alacağız. Fuar boyunca teknoloji temasına uygun etkinlikler düzenleyeceğimiz standımızda bir yandan da ilçemizi ve belediyecilik vizyonumuzu tanıtacağız. Herkesi bu eşsiz fuar heyecanını paylaşmaya ve Konak standını ziyarete bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Madımak Katliamı 32. Yılında Efes Selçuk’ta Anıldı
Madımak Katliamı 32. Yılında Efes Selçuk’ta Anıldı
Karşıyaka, Madımak'ı andı
Karşıyaka, Madımak'ı andı
Madımak Katliamında Hayatını Kaybedenler Karabağlar’da Anıldı
Madımak Katliamında Hayatını Kaybedenler Karabağlar’da Anıldı
İş’te Konak 1 yılda 778 kişiyi iş sahibi yaptı
İş’te Konak 1 yılda 778 kişiyi iş sahibi yaptı
Son Haberler
Saraçhane Eylemlerinde 7 Tutuklama
Saraçhane Eylemlerinde 7 Tutuklama
DMM'den 'Doğal gaz dünyada düştü, Türkiye'de arttı' iddiasına açıklama
DMM'den 'Doğal gaz dünyada düştü, Türkiye'de arttı' iddiasına...
DEM Parti Sözcüsü Doğan: Önümüzdeki bir hafta içinde tarihsel bir ana tanıklık edeceğiz
DEM Parti Sözcüsü Doğan: Önümüzdeki bir hafta içinde tarihsel...
RTÜK'ten SÖZCÜ'ye program durdurma cezası!
RTÜK'ten SÖZCÜ'ye program durdurma cezası!
Anne Kart ile 8 Bin 723 Anne Ulaşımdan Ücretsiz Faydalanıyor
Anne Kart ile 8 Bin 723 Anne Ulaşımdan Ücretsiz Faydalanıyor
Karşıyaka’da tiyatro kurslarına renkli final
Karşıyaka’da tiyatro kurslarına renkli final

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım