KONAK’TA TARİHE ALTIN DOKUNUŞ
İzmir’in en çok tescilli yapıya sahip ilçesi olan Konak’ta bir tarihi yapı daha kent yaşamına kazandırılıyor. Konak Belediyesi’nce sürdürülen kamulaştırma çalışmaları kapsamında Karataş’taki 150 yıllık tarihi bina restore edilecek. Yıkılmaya yüz tutmuş harabe bina gerçekleştirilecek restorasyon çalışmaları sonunda semt merkezi olarak bölge halkına hizmet verecek.
Yayınlanma :
21.07.2015 15:03
MERSİNLİ’DE MUTLU SONA AZ KALDI
Konak Belediyesi’nin şuanda Basmane, Agora, Gültepe, İkiçeşmelik, İsmetpaşa, Ballıkuyu ve Eşrefpaşa semtlerinde toplam 7 semt merkezi bulunuyor. 2014 yılının Aralık ayında Mersinli’de temeli atılan Mersinli Semt Merkezi’nde ise inşaat çalışmaları sürüyor. Bölge halkının heyecanla beklediği merkezin büyük bölümünün tamamlanırken, 375 metrekare inşaat alanına sahip ve 3 katlı olarak planlanan semt merkezinin hizmete girmesiyle bölgeye kamu eli değecek. Merkezin önümüzdeki birkaç ay içinde hizmete açılması planlanıyor. Mersinli ve Karataş’taki semt merkezlerinin tamamlanmasıyla Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinin sayısı 9’a çıkacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: