Koronavirüs nedeniyle bir erteleme daha… "Erbakan Ödülleri Töreni" ertelendi
Eski başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına bugün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan Erbakan Ödülleri Töreni ertelendi
Yayınlanma :
14.03.2020 11:13


Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Milli Gazeteye yaptığı açıklamada, sağlık ve sağlık ile ilgili alınması gereken tedbirler kapsamında töreni ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.
Sağlığın her şeyden önce geldiğini kaydeden Sevim, şu ifadeleri kullandı:
“Çalışmalarına ve hazırlıklarına uzun süre önce başladığımız, titiz, yoğun ve heyecanla tamamlamak üzere olduğumuz 2020 Uluslararası Erbakan Ödülleri sürecini, törenin gerçekleşmesine bir gün kala tehir etmek zorunda kalmış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak, sağlık ve sağlıkla ilgili alınması gereken tedbirler her şeyden önce gelir.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: