"Koronavirüs yasaklarının 4 saat sonra değiştirilmesinin nedeni AKP'nin programı"
Yayınlanma :
12.09.2020 13:57


İstanbul İl Hıfzıssıhha Meclisi toplantısında alınan karar gereği, İstanbul Boğazı’nda yat ve teknelerde nişan, kına ve düğün etkinlikler Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklandı. Yasakların bugün başlayacağı bildirilirken aradan geçen 4 saatte yeni bir genel yayınlandı. Bu genelgeyle yasakların hafta sonunu kapsamayacağı, kuralların pazartesiden itibaren geçerli olacağı bildirildi.
Karara göre yasaklar, '14 Eylül 2020 pazartesi günü saat 08.00'den itibaren geçerli olacak. Hafta sonu İstanbul'da açık havada ve deniz araçlarında düğün, nikah, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ile açık hava konserleri, festivaller serbest olacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: