Larissa Göl Evleri Görkemli Bir Tören İle İnşaat Startını Verdi
ERDN İNŞAAT, Türkiye ve İzmir’in en yeni Genç Yaşam konsepti Larissa Göl Evleri’nin İnşaat startını 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleştiren temel atma töreni ve koktely ile verdi.
Yayınlanma :
26.05.2017 15:12


Yatırımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Tahir Şahin ardından kürsüye davet edilen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan konuşmasında, “1200 konutun yapılacağı bu yerde adeta bir kent yaratılıyor. Yaklaşık 5000 kişi bu proje bittiğinde burada yaşıyor olacak. Daha inşaat başlamadan yapılan peyzaj çalışmaları ve doğası ile yeşili ile projenin tam ortasında bulunan doğal gölü ile ne kadar yeşil bir kent olacağını şimdiden ispat etmektedir. Cesaret gösterip gelip burayı güzelleştiren, bir kent yaratmak isteyen yatırımcımıza çok teşekkür ediyorum. İzmir’in gelişmesi adına büyük bir projeye imza atmışlardır. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Son olarak kürsüde yerini alan ERDN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden “Bugün itibari ile gönül rahatlığıyla ifade edebiliriz ki, İzmir ve Menemen 20 ay gibi çok kısa bir süre sonra, hak ettiği yaşam alanının ilk etabına kavuşuyor olacak.
Umuyoruz ki siz değerli misafirlerimiz ile birlikte Larissa Göl Evleri’nin açılışını da yapacağız. Larissa Göl Evleri aynı zamanda, Menemen’in güçlü ve kararlı duruşunun ve hızlı büyüme ivmesinin somut bir göstergesidir. İzmir ve Menemen’in kalkınma yolculuğunda herkes; bu kenti yönetenler, kente yatırım yapanlar ve kentte yaşayanlar elini taşın altına koyuyor. Güzel şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan herkese, Larissa Göl Evleri projesini yapmaya karar verdiğimiz ilk günden beri yanımızda olan değerli büyüklerimiz ve sevgili dostlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardında ERDN İnşaat Yönetim Kurulu Mansur Erden’in “Menemen’e ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olması dileği ile İnşaat başlasın, harç dökülsün!” konutu ile inşaat startı verildi. Temel atma ardından kokteyl ile devam eden törende misafirler caz müziğe doydu. İzmir’in önemli isimlerinin, basının ve tüm halkın davetli olduğu tören, koktelylin ardından sonlandırıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: