Marmara Üniversitesi Davutoğlu'nun Konferansına İzin Vermedi
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun daha önceden planlanan Marmara Üniversitesi'ndeki konferansı, yönetim tarafından iptal edildi. Öğrenci topluluğu, 'ellerinde olmayan sebeplerden dolayı' konferansın yapılamayacağını duyurdu.
Yayınlanma :
23.11.2017 15:49


Marmara Üniversitesi Sosyal Araştırmalar Öğrenci Topluluğu, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun “Duruş” adlı yeni kitabıyla ilgili olarak “Bilgiden Bilince Ahlaktan Davranışa” başlıklı bir konferans düzenleyeceğini duyurmuştu.
27 Kasım tarihinde yapılacağı daha önce açıklanan bu konferans bugün iptal edildi. Öğrenci topluluğu, “Elimizde olmayan sebeplerden dolayı konferans iptal edildi” açıklamasında bulundu. Grup üyesi öğrenciler de üniversite yönetiminin böyle bir karar aldığını belirttiler.
Davutoğlu'na yakın kaynak doğruladı
Konuyla ilgili konuşan Davutoğlu'na yakın bir kaynak konferansın güvenlik gerekçe gösterilerek iptal edildiğini doğruladı.
Duvar
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: