MASA TENİSİNİ TERÖR VURDU!
İstanbul'da yapılması planlanan Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri 'terör' nedeniyle Türkiye'den alındı.
Yayınlanma :
22.03.2016 01:10


İnternet üzerinden tüm Avrupa ülkeleri ile yapılan oylama ile Olimpiyat Kıta Elemeleri'nin İstanbul'dan alındığını, Avrupa Masa Tenisi Federasyonu kendi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.
Spor Bakanlığı ise Dünya ve Avrupa federasyon başkanlarına yazı göndererek devlet garantisi verdi. Henüz cevap gelmediği belirtilirken, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Biz şampiyona ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak, Avrupa ülkeleri daha önce bu şampiyonanın ülkemizden alınmasını istemişlerdi. Biz karşı çıktık. Şimdi ise tüm Avrupa ülkeleri oylama yapmış ve ülkemizden alınmasını istediler. Spor Bakanlığımız devreye girdi. Resmi yazışmalar yapıldı. Avrupa federasyonu kendi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Ancak henüz bize resmi bir yazı ulaşmadı, bekliyoruz" şeklinde konuştu. ((NTV)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: