“Memleketimiz ve Milletimiz İçin En Hayırlı Karar Çıkacak”
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sandık başına Ailesi ile birlikte gitti. Katılımın yüksek olmasının önemine dikkat çeken Başkan Atila, “İnanıyorum ve diliyorum ki; Memleketimiz ve Milletimiz için en hayırlı karar çıkacak” dedi. Bu arada Bornova Belediyesi, engelli vatandaşların oylarını rahatça kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri aldı ve ücretsiz ulaşım hizmeti verdi.
Yayınlanma :
16.04.2017 12:54


Bornova’da Oy Kullanmaya Engel Yok
Bu arada Bornova Belediyesi, Anayasa Referandumu’nda engelli vatandaşların da oylarını rahatça kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Bir engelli arabası, iki ambulans ve üç binek olmak üzere toplam 6 araç ve 12 personelle engellilerin oy kullanacakları yerlere ücretsiz ulaşımları sağlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: