Menderes EMITT Fuarı’na Hazır
Yayınlanma :
23.01.2018 09:55


Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 25-28 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte fuara katılacak Menderes Belediyesi de tüm hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında fuarda Menderes’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçeye özgü ürünleri ve simgeleri ziyaretçilere tanıtılacak.
İlçeye özgü ürünler
Fuar ziyaretçilerine Gümüldür Satsuma Mandalinasından yapılan kolonya ikramının yanı sıra boncuk ocaklarında üretilen nazar boncukları da hediye edilecek. Ayrıca Menderes ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı şehir rehberi de 5 ayrı dilde ziyaretçilere sunulurken, Menderes Belediyesi’nin yayın organı olan Menderes dergisi de ziyaretçilere ulaştırılacak.
Tanıtımı önemsiyoruz
Fuarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bizim dönemimizde başlayan tanıtım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarında İZKA ile birlikte yer alacağız. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Menderes’in tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtacağız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: