Menderes Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi denetimlerini artırdı.
Menderes Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Müdürlüğü’ne bağlı ekipler işletmelerde denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler, Ramazan ayı öncesi denetimlerini sıklaştırarak tespitlerini yapıyor, uyarılarda bulunuyor. Kurallara uymayanlar, halk sağlığını tehdit eden unsurlar barındıranlara cezalar veriliyor. Gıda mühendisinin de yer aldığı ekipler hijyen, son kullanma tarihleri, fiyat, gramaj, ruhsat gibi birçok konuda sıkı kontroller yapıyor. Denetimlerin düzenli olarak yapılmaya devam edeceği ifade edildi.
Halk sağlığı ve güvenliği önceliğimiz
Sıkı denetimler hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Halkımızın sağlık ve güvenliği bizim için en öncelikli konudur. Bu nedenle denetimlerimizi düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı nedeni ile de kontrollerimizi artırdık. İşletmelere gerekli uyarıları yaptık. Kurallara uyan tüm işletmelerimize teşekkür ederiz.” dedi.
Menderes Zabıtası Denetimlerini Artırdı
Yayınlanma :
18.02.2026 10:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: