Mersin'de çevreyi rahatsız eden 2 bin 139 araç trafikten men edildi
Mersin'de yılın ilk 8 ayında yapılan denetimlerde, çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilen 240 bin 900 araca cezai işlem uygulanırken, 2 bin 139 aracın ise gerekli şartları yerine getiren kadar geçici süreliğine trafikten men edildiği bildirildi.
Yayınlanma :
22.09.2021 16:51


Bu kapsamda, 'mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaracak özellikte olması' hükmü gereğince, 2021 yılının ilk 8 ayında 1 milyon 129 bin 211 aracın denetlendiği, bu araçlardan 240 bin 900'ne trafik yönünden ceza işlemi uygulandığı, çevreyi rahatsız edecek derecede egzozu gürültü çıkaran 2 bin 139 aracın ise gerekli şartları yerine getiren kadar geçici süreliğine trafikten men edildiği kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: