Minik judocular Karşıyaka'da
Judo Şampiyonası'na muhteşem açılış.
Yayınlanma :
23.07.2016 12:27


963 SPORCU KATILDI
Her yaşta ve her branşta spor etkinlikleri ile dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, bu kez “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası”na ev sahipliği yaptı. 22- 24 Temmuz tarihleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan organizasyona 71 farklı ilden, 963 minik judocu katıldı. Salonun iç kısmı profesyonel müsabakalara uygun hale getirildi ve ilk günden onlarca minik sporcu mindere çıkarak, gün boyu süren karşılaşmalarda kozlarını paylaştı.
RENKLİ AÇILIŞ
Şampiyonanın Açılış Töreni de renkli görüntülere sahne oldu. Tribünleri dolduran binlerce Karşıyakalı, ellerinden Türk Bayraklarını hiç bırakmadı. Seremoniye; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu da katıldı. Turnuvada 2004-2005 doğumlu kız ve erkek sporcular, kiloya göre 10 kategoride madalya için mücadele verecek. Karşıyaka’yı ise Mehmet Emin Avşar, Arda Hasret ile Cemal Aydın temsil edecek.
GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI
Başkan Akpınar "Çocuklarımızın spor yapmasını çok önemsiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce çocuğumuz bu şampiyonada yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak; başarıları madalyayla taçlanacak. Judo gücümüzü ve zekamızı en doğru şekilde kullanmamızı öğreten bir sanattır. Bizim mücadelemiz daha özgür, barış içinde yarınlara uyanmak, çocuklarımızı böyle bir ülkede yetiştirmektir. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını izlemek için, sizleri de salonumuza bekliyoruz" dedi. Başkan Akpınar, Atatürk'ün 'Yurtta Barış Dünyada Barış' sözlerini de salonu dolduran sporseverler ile tekrarladı.
BAŞKAN AKPINAR'A TEŞEKKÜR
Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz "Centilmence ve sportmence yarışmalar diliyorum. Bize bu imkanı sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ise "Bu salon çok zaferlere ev sahipliği yapmış bir salondur. Şimdi de miniklerimizin heyecanına ortak oluyor. Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: