Minik Pırlantalardan Büyüleyici Gösteri
Buca’nın Pırlantaları yılsonu gösterileriyle büyüledi. Buca Belediyesi’nin okul öncesi 3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz geçici bakım hizmeti verdiği Pırlanta Merkezlerinin minik üyeleri yeteneklerini sergiledi.
Yayınlanma :
17.06.2016 10:42


El sanatları sergisinin ardından sahneye çıkan 180 minik pırlanta, halk oyunları, modern dans ve yöresel oyunlardan oluşan sahne performanslarını sergiledi. Okul öncesi eğitim aldıkları Pırlanta Merkezleri’nde öğrendiklerini büyük bir başarıyla ortaya koyan minik pırlantalar izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.
Minik öğrenciler yıl boyunca çalıştıkları dans gösterileri ve sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktı.
İLK KEP İLK HEYECAN
Gösterilerin ardından minikler ilk kez kep giymenin heyecanını da yaşadı. 6 yaşını doldurup Pırlanta Merkezi’nden ayrılarak ilkokula başlamaya hazırlanan 44 minik pırlanta, katılım belgelerini alıp temsili olarak kep giydi. Hayatlarının ilk kepini giyen minikleri izleyen veliler ise duygu dolu anlar yaşadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: