MODEKO 2013’E YABANCI AKINI
Yayınlanma :
02.03.2013 13:45


Geçtiğimiz Çarşamba günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılan MODEKO 2013 24. İzmir Mobilya Fuarı yabancı sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Arapça ve İngilizce tercüman bulundurmayan katılımcı firmalar zaman zaman zorluk yaşadı. Fuarın açıldığı ilk günden itibaren yabancılar fuar alanına akın etti. Katılımcılarla yabancı heyetler arasında çok ciddi iş görüşmeleri ve iş bağlantıları gerçekleştirildi. Fuarın kapanma saatine kadar fuar alanında süren pazarlıklar akşam saatlerinde İzmir’in farklı mekanlarına taşındı. Katılımcılar yerli ve yabancı mobilya alıcılarını farklı mekanlarda konuk ederken, Efor Fuarcılık Ada Gazinosu, İzmir Roofgarden ve Hilton Oteli’nde yaklaşık 2 bin kişilik heyeti akşam yemeğinde ağırladı.
Irak, Libya, Yemen, Mısır, Filistin, Tunus, Umman, Ürdün, Katar, Sudan, İsrail ve İtalya’dan alım heyetleri MODEKO 2013 24. İzmir Mobilya Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi. Daha önceden yapılan Arapça ve İngilizce bilen tercümanlar bulundurulmaları konusunda uyarıları dikkate almayan katılımcı firmalar zorluklar yaşadı. Farklı illerden fuar alanına davet edilen Arapça tercümanlar firmaların imdadına yetişti. Fuar alanında iş görüşmelerini yapan katılımcı firmalar iş bağlantılarını gerçekleştirdikleri sektör profesyonellerini fabrikalarındaki üretim alanlarına götürdüler. Katılımcılar genel olarak yabancı ziyaretçilerin iş bağlantılarından memnuniyetlerini dile getirdiler.
Irak İşadamları Cemiyetleri Derneği Başkanı Mohamed al Hudieth ve Kuzey Irak Kürdistan Federasyonu Başkan Vekili Şıh Atta Mohamed Norie Efor Fuarclık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan İşleyen’e birer teşekkür plaketi verdi. Heyet Başkanları MODEKO 2013 24. İzmir Mobilya Fuarı’nın mükemmel şekilde organize edildiğini, ciddi işbağlantıları kurulduğunu, önümüzdeki dönemde de işbirliğini arttırarak sürdürmek istediklerini söyledi. Yabancı konukların İzmir Mobilya Fuarı’ndan duydukları memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini belirten Efor Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İşleyen, “Piyasalardaki durgunluğu dikkate alarak yeni açılımlar için farklı ülkeleri hedef olarak belirlemiştik. Hedeflerimizin üzerinde bir yabancı ziyaretçi kitlesine ulaştık. Gerek ziyaretçilerimiz gerekse katılımcılarımız ortaya konulan ticari bağlantılardan son derece memnunlar. Efor Fuarcılık’a inanan güvenen tüm sektör profesyonellerine ve titiz bir çalışmayı ortaya koyan personelimize teşekkür ediyorum”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: