MTO İftar ve Sertifika Töreni Yapıldı
Menemen Ticaret Odasının iftar programı ve sertifika tören programı Menemen'de Rüya Garden salonlarında yapıldı.
Yayınlanma :
17.06.2016 14:58


İftar programı ardından sertifika törenine geçildi , törende Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ve Menemen icaret odası başkanı Yılmaz Güral birer konuşma yaptı.
Yılmaz Güral verilen eğitimlerde 420 kişinin sertifika aldığını 132 girişimcinin işyerlerini açtığını söyledi.
Güral, "Biz her zaman söylüyorduk hizmette sınır ve sinir yoktur diye genç arkadaşlarımızı iş sahibi yapmak için çalışıyoruz. Devletten aldıkları parayı kendi paralarından daha önem vererek kullanıyorlar, neden derseniz devletimiz bu parayı sizlerden bizlerden aldığı vergilerden ödüyor. KOSGEB e çok teşekkür ederim Kuzey aksında MTO çok destek oluyorlar. Projesi kabul edilen girişimci kısa bir eğitimin ardından iş yeri sahibi olabiliyor. Mesleki ve teknik eğitim mezunlarını istihdam edecek imalat sektörü, teknoloji kullanılabilecek yenilikçi fikirlere öncelik veriliyor. ” dedi. Konuşmaların ardından sertifikalar sahiplerine verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: