Müjdat Gezen: İmamoğlu 500 bin farkla gelecek
YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin tekrarlanması kararını değerlendiren sanatçı Müjdat Gezen, mazbatası elinden alınan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimde AK Partili rakibi Binali Yıldırım'a 500 bin fark atacağını söyledi.
Yayınlanma :
14.05.2019 13:17


Müjdat Gezen: İmamoğlu büyük farkla kazanacak, her şey çok güzel olacak!
Müjdat Gezen'in DW Türkçe ile özel röportajının tamamı: https://t.co/E6HkHc5Ybs pic.twitter.com/wlhRmRlf6q
— DW Türkçe (@dw_turkce) 14 Mayıs 2019
İmamoğlu'nun rakibi AK Partili Yıldırım'a 500 bin fark atacağını söyleyen Gezen, "Dünyada yapılan hiçbir haksızlık, dünyadan sonra değil burada soruluyor hesabı" diye konuştu.
'BU DEFA ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK, HER ŞEY GÜZEL OLACAK'
"Türkiye'de sanatçıların kiminin sanatını icra edebildiğini, kimisinin edemediğini, ürktüğünü" ifade eden Gezen, "O devirler geçti. Eğer bu kadar koca bir listedeki sanatçılar 'Her şey çok güzel olacak' diye imza attılar, artık burada onların düşünmeleri lazım. Onlar bence gidici" dedi.
Gezen, "İmamoğlu kazanamazsa ne düşünürsünüz" sorusuna ise şu yanıtı verdi:
"Bu tuzağı hazırlayanlar utansın. Ne denir artık. Kazanacak. Büyük farkla kazanacak. Çünkü artık AKP'ye oy verenler de anladı ki, bu iş yalanla dolanla yürümüyor. Bir insanı bir kere kandırabilirsiniz, büyük bir toplumu da bir kere kandırabilirsiniz. Ama bütün insanları aynı anda devamlı kandıramazsınız. Ben AKP'ye oy vermiş insanların büyük bir bölümüyle konuştum. Görüyorum ki insanların artık burasına gelmiş. Ayrıca Ekrem İmamoğlu çok dürüst, düzgün bir insan. Tanıyorum da kendisini. Zannediyorum bu defa çok şey değişecek, her şey çok güzel olacak."
31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası YSK'nın 6 Mayıs tarihli iptal kararıyla geri alınmıştı. YSK, İBB Başkanlığı seçiminin 23 Haziran'da yenilenmesine karar vermişti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: