Mustafa Toruntay: Türk Denizcisi Rotasından Sapmayacaktır
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutladı
Yayınlanma :
01.07.2017 09:35


Üç tarafı denizlerle çevrili ve dünya üzerinde önemli iki boğaza sahip olan cennet vatanımız; denizcilikte daha modern seviyelere ulaşmak, ülke ekonomisine katkı sağlamak ve denizcilik sektöründe daha çok söz sahibi olmak adına önemli avantaj ve imkanlara sahiptir.
Tarihinde; Çaka Bey, Turgut Reis, Piri Reis, Oruç Reis, Barbaros Hayreddin Paşa, Kılıç Ali Paşa, Seydi Ali Reis gibi büyük denizcilere sahip olan ülkemiz, Türk denizcisinin azim ve başarısını tüm dünyaya da kanıtlamıştır. Ayrıca inanıyorum ki, tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de Türk denizcisi rotasından sapmayacak, hiçbir fırtına ve zorluğa boyun eğmeyecektir. Kalbi, aklı, ruhu, azmi ve inancıyla daha da güçlenecek, şanlı bayrağımızı denizlerde sonsuza dek dalgalandıracaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; deniz savaşlarında veya kazalarında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, başta denizcilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: