Narlıdere ‘şiddete’ karşı tek yürek!
Yayınlanma :
25.11.2020 11:30


KADIN ÖRGÜTLERİ BİRARAYA GELDİ
Narlıdere’de faaliyet yürüten kadın örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve yöre derneklerinin temsilcileri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir araya geldi. Narlıdere Kadın Danışma Merkezi öncülüğünde yapılan açıklamada, kadına şiddete karşı mücadeleyi büyütme çağrısında bulunuldu. Kadınlar Eşit, Adil ve Özgür Bir Yaşam İçin, Kadına Şiddete Son” yazılı pankart taşıdı.
“SONUNA KADAR ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Eşit, adil ve özgür bir dünya için, kadına yönelik her türlü şiddete son vermeli, bunu yasalarla desteklemeliyiz. Bu insanlık ayıbı son bulana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Semra Pektopal “Tüm olanakların eşitçe paylaşıldığı, geçim ve gelecek kaygısının olmadığı, kadın ve erkeklerden oluşan sınıfsız bir toplumda, her şey daha adil ve demokratik olacaktır. Böylece kadınlar çifte sömürüye, şiddete, öldürülmeye maruz kalmayacaktır” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: