Narlıdereli minikler mutfakta !
Yayınlanma :
09.01.2020 11:49


18 ÖĞRENCİ KATILDI
Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi tarafından Yaşar Kemal Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmaya, anaokuluna devam eden 4 yaş grubu 18 öğrenci katıldı. Baştan sona hamur yapımını öğrenen minikler, kendi hazırladıkları poğaçaları pişirdi ve öğretmenleriyle birlikte yedi.
KİŞİSEL GELİŞİMLERİ İÇİN
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi ve Nar Çiçekleri Anaokulumuz güzel bir işbirliği yaptı. Çocuklarımızın hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak gelişimlerine farklı bir açıdan katkı sunduk. Eğitsel çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: