ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI A.MAHMUT BADEM, İLÇEDEKİ BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle 27 Temmuz Pazartesi akşamı düzenlenen yemekte basın mensuplarıyla buluştu. Ahrandı Restaurant’ta yapılan yemeğe ilçede hizmet veren dört gazete, bir dergi, bir televizyon, iki radyo çalışanları ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Türk Halk Müziğinin güçlü isimlerinden Ödemişli sanatçı Bedia Akartürk’te gecenin onur konuğu olarak yer aldı.
Yayınlanma :
28.07.2015 21:03


Sohbet ortamında devam eden yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Mahmut Badem, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: