Öğrenciler karne, Başkan teşekkür aldı
Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi verildi.
Yayınlanma :
17.06.2016 13:31


YAZ OKULLARINI KAÇIRMAYIN
Tören sonrası sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini veren Başkan Pekdaş, okulların kapanmasıyla yaz tatiline ‘merhaba’ diyen çocuklara tatili nasıl geçireceklerini sordu. Öğrencilere bol bol kitap okuyup, iyi dinlenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Pekdaş, Konak Belediyesi’nin Yaz Okulları’yla ilgili bilgilendirme de yaptı. 11 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Okulları’yla ilgili detaylı bilgiyi Konak Belediyesi’nin www.konak.bel.tr web adresinden öğrenebileceklerini söyleyen Başkan Pekdaş, tüm öğrencileri hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri yaz okullarına davet etti. Pekdaş’ın elinden karne alan öğrencilere yaz tatilinde okusunlar diye Konak Belediyesi’nin armağanı olan kitaplar da verildi. Başkan Pekdaş ve beraberindekiler daha sonra okulun tiyatro sahnesinde düzenlenen gösterileri izledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: