"Onun yanında medya var, benim yanımda millet var"
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Benim rakibim kim? Benim rakibim bir Beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam ve Saray’da yaşayan bir Beyaz Türk. Karşısında da bu milletin, Türkiye’nin zencisi var, o da benim. Bana gariban diyor. Doğru, ben garibanların adayıyım. Onun yanında medya var, benim yanımda millet var millet” dedi.
Yayınlanma :
11.06.2018 09:48


“Allah’ın izni milletin isteği ile bu iş tamam. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Ben meydanlarda iş, ekmek, gelecek diyorum. Benim rakibim, zengin mi zengin. Varlıklı mı varlıklı. Her şeyi var ama projesi yok. 16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor 3 tane proje açıkladı. Stat yapacakmış, park yapacakmış, kıraathane yapacakmış. Bedava kek yiyeceksiniz. Ustayım diyordu meğer kek ustasıymış.
Bazen düşünüyorum, Erdoğan kapıdaki krizi görüyor ve bu krizle İnce uğraşsın diye bana mı teslim etmek istiyor ülkeyi diye. Ama merak etmeyin uzman ekonomi ekibim var. Merak etmeyin.
"DOĞRUSU ŞU ' Esenyurt 'U KAYBEDERSEK CUKKAYI KAYBEDERİZ"
İnce Esenyur'taki mitinginde Necmi Kadıoğlu'nun istifasından sonra göreve başlayan Ali Murat Alatepe'nin sözlerine yanıt verdi. Altepe'nin, "Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. Onun için ona ihtiyacımız var. Onun için ona buradan desteği göndermek zorundayız” şeklindeki sözleri için İnce, " O manşetleri atıyor ben manşetlere karşı savaşıyorum. Onun yanında medya var benim yanımda milletim var. O artık eskisi gibi değil. Milletin evladı benim, halk çocuğu benim. 81 milyonu seviyorum. Burada diyor ki birisi Esenyurt’u kaybedersek Mekke’yi kaybederiz. Doğrusu şu Esenyurt’u kaybedersek cukkayı kaybederiz. Geç onları geç.
İsrail ile gizli anlaşma yaptılar mı? İsrail’den tohum almaya devam ediyorlar mı? Meydanlara gelip elinde Kuran nutuk atıyorsunuz. Kimse bize Müslümünlık taslıyamaz. Bunlar ayıp şeyler“ dedi.
BEDAVA KEK İSTEYENLER ERDOĞAN'A OY VERSİN
Benim size vaadin bereket fışkıran topraklar, bacaları tüten fabrikalar. Bedava kek yemek isteyenler Erdoğan’a oy versin. 54 doğumlu ilkokula gittiğinde 75 kişilik sınıf varmış, Esenyurt’ta 66 kişilik sınıflar var. Türkiye’nin neresinde hangi okulunda ne varsa biliyoruz. Allah’ın izniyle bügün Esenyurt’tayım. Yarın Diyarbakır’dayım. Bugün Esenyurt’ta hangi sınıfın 66 kişi olduğunu varsa Erdoğan’ın babayiğit adamlarından biri gelsin baksın buraya. İstanbul’un parklarında uyuşturucu kullanılıyor. 10 yaşındaki çocuklar uyuşturucu kullanıyor. Bir öğretmen olarak size söz veriyorum o parkların hepsindeki uyuşturucuyu temizleyeceğim. Bakınız kuru fasulye, mercimek, saman ithal ettik. Sıkı durun Çin'den çöp ithal ettik. Memleketi batırıyorlar. Bu yorgun adamı değiştirmemiz lazım. Erdoğan bana 'çırak' diyor ya desin. Benim derdim fabrika. Benim derdim AVM’lerde asgari ücrete ezdirilen çocukları adam gibi yaşatmak. Erdoğan'dan bir isteğim var. Madem ekonomiyi biliyorsun meydanlardan atıp tutuyorsun. İstediğin kanalda çık karşıma.
ESENYURT'UN ARDINDAN BAĞCILAR'DA YURTTAŞLARA SESLENDİ
İnce, Esenyurt 'un ardından Bağcılar'da vatandaşlara seslendi. İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:
Bazı Cumhurbaşkanı adaylarının vaatleri çok hoşuma gitti. Ben niye düşünemedim diye hayıflandım. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda memleketin yararına olan o projeleri de yapacağım.
Cumhurbaşkanı olduğumda AK Parti'den, MHP'den Saadet Partisi'nden İYİ Parti'den, HDP'den parlamentonun dışından olan partilerden eğitimcileri çağıracağım. Eğitimi konuşacağız. Öyle bir eğitim sistemi yapacağız ki 50 sene eğitimi tartışmayacağız, bunu yapacağım söz.
STAT, PARK, KIRAATHANE DEĞİL, UZAY ÜSSÜ KURACAKSIN"
Son günlerde Erdoğan'dan 3 proje geldi, 1 stat yapacakmış, 2 park yapacakmış, 3 kıraathane yapacakmış. Ya sen Bağcılar belediye başkanımısın Cumhurbaşkanı mısın?
Cumhurbaşkanının işi, stat, park, kıraathane değildir, Uzay üssü kuracaksın uzay üssü hayallerin büyük olacak.
Saray'daki zihniyeti yıkacağım, Saray'ı niye yıkayım.
'TÜRKİYE'NİN ZENCİSİYİM'
23 Haziran’da büyük İstanbul mitingini gerçekleştireceğini vurgulayan Muharrem İnce , “Sizlerden istediğim şu, en az iki milyon insan istiyorum. Bunun provalarını yapıyorum. 23’ünde yer yerinden oynaması lazım. Benim rakibim kim? Benim rakibim bir Beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam ve Saray’da yaşayan Beyaz Türk. Karşısında da bu milletin, Türkiye’nin zencisi var, o benim. Bana gariban diyor. Doğru ben garibanların adayıyım. Bütün televizyonlar, gazeteler onun. Manşetlere karşı savaşıyorum. Onun yanında medya var benim yanımda millet var millet” ifadelerini kullandı.
"MUHAFAZAKAR KARDEŞİM SİZE YAKIN OLAN BENİM"
Kilosu 4500 liraya beyaz çay içen o, sizinle siyah çayı içen benim. Milletin evladı İnce, Saray'da olan Erdoğan. Muhafazakar kardeşim size yakın olan benim ben. Gazetelerin manşetlerini atan Erdoğan, gazete patronları ile kavga eden benim. İsrail'le gizli anlaşma yapan o, Filistinlilerin hakkını savunan benim. Ne oldu da erken seçim kararı aldı. Ekonomik kriz kapıda. Erdoğan bu ekonomik krizi atlatamaz. Bütün dünya ile kavgalı, Türkiye'nin içi ile kavgalı.
DOLAR 8-10 LİRA OLURSA ŞAŞIRMAYIN
Dolar 8-10 lira olursa şaşırmayın. Dünyanın bütün ülkelerinde buhranlı dönemlerinde değişim olmadan bu dönemler atlatılmaz.
Ben size huzur vaat ediyorum. Kimse kimseye ötekileştirmeyecek.
Bir tane milletvekili arkadaşım karton toplayan bir çocuğa sormuş; "En büyük hayalin ne diye?" Çocuk, "büyük kartop toplamak istiyorum" demiş.
Size bir tane vaadim olsun; Ben sizin çocuklarınıza güzel hayaller kurduracağım.
ERDOĞAN'A: AMERİKAN SERMAYESİNİN ADAMI OLDUN
Ey Erdoğan imam hatip lisesindeki günlerini unuttun, Amerikan sermayesinin adamı oldun. Adıyaman tütününde zehir var da, Amerikan tütünün de vitamin mi var?
İNCE İSTANBUL'DAKİ ÜÇÜNCÜ DURAĞI BAHÇELİEVLER'DE
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Esenyurt ve Bağcılar'ın ardından Bahçelievler'e geçti. İnce'nin Bahçelievler'deki konuşmasından bölümler şöyle:
81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım. Erdoğan şimdi saraylı. Harama bulaştı. Kilosu 4500 olan beyaz çaydan içiyor. Yetmedi Marmaris’e yazlık saray kullanıyor. Türkiye’deki bütün gazetelerin bütün TV’lerin sahibi Erdoğan’dır. Erdoğan’ın medyası varsa beni de milletim var. Daha seçime çok var. Ne oldu da birden bire erken seçim geldi? Ekonomik seçim kapıda. Erdoğan seçilirse Türkiye’de dolar 8-10 lira olacak. Karanlığa gideceğiz. Dünyada büyük kriz yaşayanlar hep yeni bir isimle düzlüğe çıkmıştır. Türkiye’nin tazı bir kana ihtiyacı var. El birliği ile çıkacağız.
Dışarıdan, buğday, nohut, bezelye ya kardeşim Euro ile saman aldık. Türkiye Çin’den çöp aldı. Kağıt toplayan çocuklara sorun 600 liraya satıyorduk, 150 liraya satıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın.”
Ben annelere sesleniyorum. Sizin çocuklarını iyi mühendis yapacağız, iyi dil öğreteceğiz. Bunu birlikte yapacağız.
"HERKES AİLESİNDEN 3 KİŞİYİ İKNA EDECEK"
Herkes ailesinden 3 kişi ikna edecek. 'Yorgun bir adama değil taze kana oy ver diyecek' söz mü? Tamam mı? Sandıklara kim sahip çıkacak? Sizler. YSK'ya ise ben sahip çıkacağım 50 bin avukatla gideceğim. Hiç merak etmeyin
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: