Örnek spor adamı, örnek vatandaş
Yayınlanma :
06.09.2021 15:17


Basmane Semti ve çevresinde yaptığı sportif faaliyetler ve toplumsal dayanışma ile ilgili çalışmalarıyla tanınan Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’a Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi verildi.
Kadifekale Karakolu’nda yapılan törene Konak İlçe Karakol Amirleri ve Birim Amirleri de katıldı.
Milli Judo Hocası Münir Tunç, böyle bir teşekkürü almaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Semtimiz ve çevresinde ne yapıyorsam severek yapıyorum. Dünyanın her tarafında İstiklal Marşı’mızı okutan şampiyonlar yetiştiriyoruz. Semtimizin sorunlarını dayanışmayla çözüyoruz. Elbette zor bir yükün altındayız. Ama böylesi plaketler, teşekkürler o zorluğu tatlı bir yorgunluğa çeviriyor” dedi.
Tunç daha önce de polis-vatandaş buluşması ve işbirliği adına çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize polisin bizi kötülüklerden koruyan görevliler olduğunu anlatıyoruz. Bu konuda da ciddi mesafe kat ettik. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: