Ortalık savaş alanına döndü: 4 yaralı
Mersin’in Tarsus ilçesinde Cono aşiretiyle mahallenin diğer sakinleri arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, olayda 6 araç da zarar gördü.
Yayınlanma :
25.04.2016 11:36


Alınan bilgiye göre, Akgedik Mahallesi’nde yaşayan yaklaşık 10 Cono aşireti ailesi ile mahalle sakinleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar kavga etmeye başladı. Conolardan birinin eline aldığı tüfekle mahalle sakinlerine rastgele ateş etmesi sonucu 5 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Yaşanan bu olayın ardından mahalle sakinleri Cono ailesine saldırarak köyden kovmaya çalıştılar. Conoların yaşadığı evleri ve kullandıkları araçları ateşe veren mahalle sakinlerine olay yerine sevk edilenjandarma ve polis ekipleri müdahale etti. Olaylarda C.T. (5), A.T. (30), F.Ö. (24) ve E.O. (44), av tüfeğinden çıkan saçma ve atılan taş nedeniyle yaralandı. 2 ev çıkan yangında kısmen, 4 ev de taşlanarak zarar gördü. Bu arada 1 otomobil tamamen yanarken, 5 araç da zarar gördü. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Olaylar nedeniyle jandarma ve polis güvenlik önlemlerini sürdürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: