Özel Yamanlar'ın başarılı öğrencilerinden ziyaret
Yayınlanma :
20.11.2012 09:30


Özel Yamanlar Güzelbahçe İlköğretim Okulu'nun başarılı öğrencileri, Cambridge Dil Sınavlarında yüzde 95 başarı sağladı, sınava giren öğrencilerden 147'si başarı sertifikası aldı. Ayrıca Türkiye ve Dünya Satranç Şampiyonaları'nda dereceye giren öğrenciler, İlk Öğretim Okul Müdürü Erol Zirek ve Orta Bölüm Müdürü Murat Özçelik, İngilizce öğretmeni Funda Kahraman başarılı öğrencilerle birlikte Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti.
Okul Müdürü Zirek, Belediye Başkanı İnce'ye bir Atatürk portresi hediye etti. İnce de Özal Yamanlar Güzelbahçe yöneticilerine büyük bir Atatürk portresi armağan etti, çocuklara başarı diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: