Uğurcan BOZTAŞ- GERÇEK HABERCİ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir Polat bu sabah ‘sazan sarmalı’ diyerek AK Partili belediye başkanlarının ‘yolsuzluğa’ bulaştığını iddia etmişti. Söz konusu iddialar sonrası Karşıyaka Belediye Başkan Adayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile iddiaların ‘hayal ürünü ve gerçek dışı olduğunu söyledi.
Mahir Polat, Çitçioğlu’nun açıklamalarına şu şekilde cevap verdi; “İşkembeden sallamasınlar. İsmail de gereğini yapsın istifasını yapsın. Bu gece onun istifasını bekliyorum. İsmail eğer daha fazla ısrar ederse onun konuşma kayıtlarını paylaşacağım. Çok kısa bir süre sonra Kemalpaşa Belediye Başkan Adayımız o alana gidecek. İdari yargı zaten bu işe dur demiş. Sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yapı kayıt belgesinin iptalini bekliyoruz. Söylediğim gibi beni daha fazla germesinler. Özel konuşmalarını paylaşmak istemiyorum.”
Polat’tan Çiftçioğlu’na cevap: Özel konuşmalarını paylaşmak istemiyorum
Mahir Polat, İsmail Çiftçioğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile ‘yolsuzluk’ iddialarını reddetmesi üzerine “Söylediğim gibi beni daha fazla germesinler. Özel konuşmalarını paylaşmak istemiyorum” açıklamasında bulundu.
Yayınlanma :
21.03.2024 17:00


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: