Putin, Rus İstihbaratındaki Görevini İlk Kez Açıkladı!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, KGB için çalıştığı dönemde yaptığı görevi ilk kez açıkladı
Yayınlanma :
25.06.2017 09:15


1975'te KGB'ye katılan ve 1985 ile 1990 yılları arasında Almanya'nın Dresden kentinde görev yapan Putin, resmi olmayan istihbarat birimlerinde görev aldığını belirtti. Rusya Devlet Başkanı, yaptığı işin sıradışı insanlar tarafından yapılabilecek bir iş olduğunu ifade ederken, şu anda bu görevde olan ajanların da büyük fedekarlıklar yaptığını söyledi.
Putin, "Herkes hayatından, sevdiklerinden vazgeçemez. Uzun, uzun yıllar boyunca ailesini bırakamaz. Herkes hayatını ülkesine hizmet etmeye adayamaz. Bunu sadece seçilmiş insanlar yapabilir. Hiç abartmıyorum. Resmi olmayan istihbaratta çalışanlar sıradışı insanlardır." şeklinde konuştu.
Rusya Devlet Başkanı 1990'da Sovyetler Birliği'nin çökmesinin ardından KGB'deki görevlerinden istifa etmiş, ancak daha sonra Rusya'nın istihbarat örgütü FSB'ye katılarak 90'ların sonuna kadar burada görev yapmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: