ROTARACT KULÜPLERİ, İYİ TEMİZ VE ADİL YEMEK DEDİ
2011 yılı Mart ayında kurulan Slow Food Foça Zeytindalı birliği Bostancı, İzmir, Gayrettepe ve Fatih Rotaract Kulüpleriyle Foça’ da bir dizi etkinlik ve forum gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
21.04.2015 17:52


19 Mart Tarihinde ise Foça Belediyesi’ nin üstün desteği ile kurulan Yeryüzü Pazarı’ nda üreticiler organik ürünlerini halk ile buluşturdu. Ayrıca İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri tarafından yapılan Foça yemekleri tadılırken Tarım Ekonomisti Prof. Dr. Tayfun Özkaya’ nın katılımıyla halk ile üretim ve tüketim alışkanlıkları konusunda forum gerçekleştirildi.
Forum sonunda konuşan Slow Food Foça Zeytindalı Birliği lideri Gül Girişmen, Slow Food hareketinin insanlığa bir hizmet olduğunu belirterek her bireyin alışkanlıklarını değiştirerek daha iyi, daha temiz ve daha adil besinlerin üretimini destekleyebileceğini anlatarak bu hareketin tüm halkımız tarafından desteklenmesinin önemini belirterek forumu noktaladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: