Rusya'dan şok nükleer çıkışı!
Bugün bir araya gelmesi beklenen Rusya ve Ukrayna heyetlerinin görüşmesinin ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Rus heyeti müzakereler için bugün beklemeye devam edecek, görüşmelere devam etmeye hazırız." dedi. Lavrov ise, "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
Yayınlanma :
02.03.2022 13:04
"Bu histerinin geçeceğini ve durumun sakin şekilde değerlendirileceğini umuyoruz. Rus ekonomisi elbette ciddi bir darbe yaşamakta, ancak dayanışmamız, potansiyelimiz ve planlarımız var.
Bizim heyetimiz müzakere için orada olacak. Ukraynalı yetkililerin müzakere için gelip gelmeyecekleri belirsiz, gelmelerini umuyoruz.
Rus heyeti müzakereler için bugün beklemeye devam edecek, görüşmelere devam etmeye hazırız. Ukrayna ile görüşmeler konusunda çelişkili bilgiler geliyor."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: