• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. Saadet Partisi Gençlik Kolları'ndan Siyonist saldırganlığa tepki:  "Türkiye'nin gerçek gündemi Gazze'dir!" 
İZMİR
Yayınlanma: 09 Nisan 2025 - 14:17

Saadet Partisi Gençlik Kolları'ndan Siyonist saldırganlığa tepki:  "Türkiye'nin gerçek gündemi Gazze'dir!" 

İZMİR
09 Nisan 2025 - 14:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Saadet Partisi Gençlik Kolları'ndan Siyonist saldırganlığa tepki: 
Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak 81 ilde düzenlenen açıklamada konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Serhat Afşar, Türkiye'nin sunî gündemlerle oyalanmaması gerektiğini ve gerçek tehdidin sınırlarımızın hemen ötesinde olduğunu vurguladı.
“Bugün burada sadece bir dayanışma mesajı vermeye değil, aynı zamanda milletimizin dikkatini büyüyen bir tehlikeye çekmeye geldik,” diyen Afşar; Gazze, Şam, Yemen ve Lübnan’da yaşanan saldırıların Türkiye’yi doğrudan ilgilendirdiğini belirtti. Afşar, “Gazze’de katliamlar devam ederken, Şam’da bombalar yağmaya devam ederken, Yemen’de şehirler hedef alınırken ve Lübnan’da sivil bölgeler vurulurken, bütün bu coğrafi yangınların ortasında Türkiye sessiz kalamaz, kalmamalıdır.” ifadesini kullandı. 
“Mesafeler, tehdidin yakınlığını gösteriyor”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM açılışında kullandığı “Antakya ile Gazze arası, Ankara ile Aydın arası kadardır. Türkiye, Lübnan'a arabayla sadece 2,5 saat uzaklıktadır.” sözlerini hatırlatan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Afşar, “Bu mesafeler sadece sayıları değil, aynı zamanda tehdidin yakınlığını gösteren çarpıcı gerçeklerdir. Bugün Türkiye’de suni siyasi çekişmeler ve kutuplaştırıcı tartışmalara alan açılmaktadır. Oysa bütün bu sis bulutu, aslında yaklaşan daha büyük bir tehdidi gözlerden kaçırmak için kullanılmaktadır. Bugün Ortadoğu’da yanan ateş, yarın bizim topraklarımıza sıçrayabilir. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, bu tehdidin farkındayız. Türkiye’nin sınır güvenliği, sadece hudut karakollarıyla sağlanmaz. Gazze’de ölen bir çocuk, bizim güvenliğimizin çöktüğü yerdir. Yemen’de vurulan bir su deposu, bizim vicdanımızda patlayan bir bombadır.” şeklinde konuştu.

“Bu tehdide karşı sesimizi yükseltiyoruz”
Türkiye’nin güvenliğinin Gazze’den başladığına vurgu yapan Serhat Afşar, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün buraya gözünü Filistin’in ötesinde Anadolu’ya dikmiş siyonist yayılmacı zihniyete karşı sesimizi yükseltmeye geldik. Gençlik olarak tarihin sorumluluğunu omuzluyor, bu suskunluğa ortak olmuyoruz. Türkiye’mizin her şehrinde yaptığımız bu açıklamalarla Türkiye'nin her bir karış toprağından bu tehdide karşı sesimizi yükseltiyoruz. Unutmayın; bu bir şuur meselesidir. Bu bir milli güvenlik meselesidir. Bu bir ümmetin ortak onurudur. Tüm halkımızı bu gerçeğe kulak vermeye ve bu direnişe ortak olmaya davet ediyoruz.”
Saadet Partisi Gençlik Kolları, ilerleyen günlerde farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.

 

EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bornova’dan Hüseyni direnişe vefa, birlik sofrasına davet
Bornova’dan Hüseyni direnişe vefa, birlik sofrasına davet
Başkan Onur Emrah Yıldız; “Geri dönüşler, bizi daha çok motive ediyor”
Başkan Onur Emrah Yıldız; “Geri dönüşler, bizi daha çok motive ediyor”
İzmir'de operasyon: 133 şüpheli gözaltına alındı
İzmir'de operasyon: 133 şüpheli gözaltına alındı
Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz
Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz
Son Haberler
Bahçeli'den Demirtaş'a teşekkür telefonu:
Bahçeli'den Demirtaş'a teşekkür telefonu: "Bu sonucun ortaya çıkmasında...
Erdoğan: Biz AK Parti, MHP ve DEM Parti olarak bu yolu beraber yürümeye karar verdik
Erdoğan: Biz AK Parti, MHP ve DEM Parti olarak bu yolu beraber yürümeye...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihte yeni bir sayfa açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihte yeni bir sayfa açıldı
CHP'li üyeler istifa etmişti: Manavgat Belediyesi hakkında yedek üye kararı
CHP'li üyeler istifa etmişti: Manavgat Belediyesi hakkında yedek üye...
Bornova’dan Hüseyni direnişe vefa, birlik sofrasına davet
Bornova’dan Hüseyni direnişe vefa, birlik sofrasına davet
Emniyet'ten rekor sayıda elektronik kelepçe alımı! Dervişoğlu Erdoğan'a böyle seslendi!
Emniyet'ten rekor sayıda elektronik kelepçe alımı! Dervişoğlu Erdoğan'a böyle seslendi!

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım