Sabah'a konuşan Kim Kardashian: Anne olmayı çok sevdim
"Yeni ailem hayatımdaki her şeyin önüne geçti"
Yayınlanma :
18.08.2018 19:00


Sabah’tan İdil Demirel’e konuşan ve İtalyan modaevi Fendi'nin dijital bir projesinde yer alarak son günlerde adından söz ettiren Kardashian’ın ifadeleri şöyle:
Kızınız henüz çok küçük. Her ne kadar kamera ve çekimlere alışık olsa da böyle bir projede onun da yer almasını sağlamak çok da kolay olmamıştır tahmin ediyorum.
- Jelibon ayıcıklar vardı sette. Bir şekilde zorlandığımız anlarda ona rüşvet olarak bu şekerlerden vermeyi planladık. Ancak sandığımız gibi zorlayıcı olmadı. Çünkü yeşillikler arasında gördüğü uğurböceklerine bayıldı. Onlarla oynarken ve onların peşinden giderken de çekimleri çok rahat bir şekilde gerçekleştirebildik.
2013 yılında anne oldunuz. Üç çocuğunuz var, annelik sizi genel olarak nasıl değiştirdi?
- Annelik tüm hayatımı değiştirdi. Tüm önceliklerim değişti. Yeni ailem hayatımdaki her şeyin önüne geçti.
Nedir annelik sizin için peki?
- Anne olmayı çok sevdim. Dünyanın en güzel duygusu diyebilirim. Her anını seviyorum. Çocuklarımla güldüğüm her an çok kıymetli benim için. Ve onlarla hayatın küçük detaylarına şükretmeyi öğrendim.
Kızınız North'a duyduğunuz sevgiyi nasıl tanımlarsınız?
- Tek bir kelime ile ifade etsem sanırım bu saf olurdu. North benim için saflık demek.
Projede üçünüzün çok iyi bir ilişkisi olduğu anlaşılıyor. Siz nasıl tanımlıyorsunuz onlarla olan ilişkinizi?
- İkisi de benim en yakın arkadaşım. Hayatımda onların olmasından çok mutluyum. Her ikisine de çok yakınım. Benim için dünyada en önemli şey aile.
Annenizi bir kelimeyle tarif etmenizi istesem peki...
- Sevgi. Sonsuz, tarifsiz bir sevgi.
Gelelim bu projenin olmasını sağlayan çantaya... Neler vardır Kim Kardashian West'in çantasında?
- Tabii ki cep telefonum, şeker ve kendi kozmetik markam olan KKW Beauty’nin ürünleri.
Kızınız ve torununuzla ortak bir projede yer aldınız.
- Kim ve North ile zaman geçirmek eşsizdi. Aile benim için herşeyden önce geliyor.
İkisini düşündüğünüzde ne geliyor aklınıza?
- Sevgi. Kim benim kalbim. Onunla olmaktan, onunla zaman geçirmekten her zaman çok büyük keyif alıyorum. Beraber olmamızı sağlayan her vesileye de sımsıkı tutunuyoruz.
Dünyanın en tanınmış ailelerinden birine sahipsiniz. Ne düşünüyorsunuz bir anne olarak aileniz hakkında?
- Ailemle gurur duyuyorum.
Bir büyükannesiniz, kızlarınızın menajerliğini yürütüyorsunuz ve oldukça yoğun bir sosyal hayatınız var. Ve tüm bunlar milyonlarca insanın gözleri önünde gerçekleşiyor. Nedir sizin kurtuluş noktanız?
- Yemek yapmak. Eğer zamanım varsa yemek yaparak rahatlarım.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: