Şampiyon Kupayla Geldi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Düzce’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Altınordu U13 Takımı’nı ağırladı.
Yayınlanma :
16.07.2017 10:15


Türkiye Şampiyonası finallerinde Beşiktaş, Bursaspor ve Osmanlıspor gibi güçlü rakiplerinin arasından sıyrılıp kupanın sahibi olduklarını belirten Özkan, kentteki futbol turizmini güçlendirecek önemli adımları atan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti.
Geçtiğimiz yıl Altınordu U12 Takımı’na verdikleri desteğin bugün olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirten İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu ise genç şampiyonların İzmir'e büyük bir gurur yaşattığını ifade etti.
Tek tek sporcuları dinleyen ve başarılarını kutlayan Başkan Kocaoğlu, "İyi sporcu olmak kadar iyi insan olmayı da unutmamak gerekir" dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, santranç sporunu çok sevdiklerini öğrendiği şampiyon futbolculara "satranç takımı" da hediye etti.
Final maçında oynadıkları topu ve takım kaptanının formasını imzalayarak "Başkan Amca"larına armağan eden geleceğin yıldız futbolcuları, daha sonra Başkanlık makamında şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: