Peker Twitter hesabından, "Süslü Süleyman, özel günlere değer veren bir kişilik olduğum için bugün seninle ilgili bir paylaşım yapmayacağım. Ama şunu unutma, seni mahvedeceğim. Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde. Bu azap bitsin diye Yüce Allah’a yalvaracaksın ama bitirmeyeceğim." paylaşımını yaptı.
Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya: Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde" ifadesini kullandı.
Yayınlanma :
20.06.2021 15:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: