Şehit yakınları, gaziler ve muhtarlar için Çanakkale gezisi
Yayınlanma :
01.04.2022 12:33


Şehit yakınları ve gaziler için Çanakkale’yi ziyaret etti. Programa İzmir’de faaliyet yürüten, şehit yakınları ve gazilere hizmet veren 8 dernekten 10’ar üye katıldı. Çanakkale gezisi kapsamında Çanakkale Deniz Savaşı’nın geçtiği Çimenlik Kalesi, Nusret Mayın Gemisi, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Abide, Yahya Çavuş, Alçıtepe Müzesi, 57. Alay ve Kemaliye ziyaret edildi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki bin 293 muhtar için de bir program hazırlandı. İlk grup olarak kadın muhtarlar, muhtar dernek başkanları ve Kent Konseyi muhtar delegeleri olmak üzere toplamda 250 muhtar geziye katıldı. Muhtarlar Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da ziyaret etti.
2022 yılı içinde muhtarlarla Çanakkale ziyaretleri sürdürülecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: