Şemikler’e “geçit” müjdesi
Yayınlanma :
13.09.2012 16:07


Nisan ayında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Şemikler sakinleri ile bir araya gelmiş ve Şemikler’deki yol sorununa çözüm konusunda fikir alışverişinde bulunmuştu. Esnaf, muhtar, dernek temsilcileri gibi her kesimden vatandaşın katıldığı toplantının ardından Şemikler’e “yaya alt geçidi” yapılması konusunda görüş birliğine varılmıştı.
Mahallelinin taleplerine göre Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje şöyle:Erdoğan Akaya Sokağı, Merkez Camisi ve pazaryerinin önünden geçen 6418 Sokak’a bağlayacak şekilde yaya alt geçidi yapılacak. Yaklaşık 5 metre zemin altından yapılması öngörülen altgeçidin genişliği de 6 metre olacak. Altgeçit için 40 metrelik tünel yapılması öngörülen projede, kullanım başladıktan sonra ileride gelen talepler doğrultusunda araç geçişine uygun değişiklikler de yapılabilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: