Şengül'ün Ankara mesaisi Cuma'ya kadar sürecek
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bugün sabah gittiği Ankara programını Cuma gününe uzattığı belirtildi. 19 ilçenin yeniden değerlendirilme süreci hakkında bugün milletvekilleriyle yapacağı görüşme yoğun programı nedeniyle yarına kalan İl Başkanı Aydın Şengül’ün 19 ilçe başkanının kimler olacağı ve kongre süreçlerinin netleşmesi kararıyla İzmir’e dönmesi bekleniyor.
Yayınlanma :
07.03.2018 09:26


Bütün gün genel merkez yöneticileriyle görüşmelerde bulunan, partisinin belediye başkanlarının bakanlarla yaptığı görüşmelere de eşlik eden ve akşam saatlerinde İzmir milletvekilleriyle istişarede bulunması beklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Ankara programının Cuma gününe kadar süreceği öğrenildi.
AYDIN ŞENGÜL’ÜN İZMİR MİLLETVEKİLLERİYLE GÖRÜŞMESİ YARIN GERÇEKLEŞECEK
İl Başkanı Şengül’ün yoğun mesaisi nedeniyle bugün gerçekleşmesi beklenen İzmir Milletvekilleriyle istişaresi ise yarına kaldı. Şengül’ün partisinin İzmir milletvekilleriyle yapacağı görüşmesinin yarın olacağı kaydedilirken, il başkanı Aydın Şengül’ün vekillerle yapacağı görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşeceği belirtildi.
BELİRLENEN 3’ER İSİM ANKARA’YA ÇAĞRILACAK
AK Parti Genel Merkezi tarafından 19 ilçenin değerlendirilmesi için İzmir’e gönderilen 5 koordinatör çalışmalarını tamamlayarak Ankara’ya dönmüş ve raporlarını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a sunmuştu. Koordinatörler İl Başkanı Aydın Şengül’ün de görüş ve önerilerini almıştı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yarın vekillerle de yapacağı görüşmelerin ardından giderek netleşecek olan 19 ilçe başkanının belirlenmesi sürecinde belirlenecek 3’er ismin Ankara’ya çağrılması bekleniyor.
19 İLÇE BAŞKANI SÜRECİNİN HAFTA SONUNA KADAR NETLEŞMESİ BEKLENİYOR
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül’ün Cuma gününe kadar Ankara’da kalacağı bu süreçte her ilçede belirlenen 3 başkan adayının da Ankara’ya çağrılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da metropol ilçelerdeki üçer başkan adaylarıyla bizzat görüşmek istediği kaydedilirken, 19 ilçe başkanının kimler olacağı ve kongre süreçlerinin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. İl Başkanı Şengül, yoğun Ankara mesaisinin ardından geleceği İzmir’de partisinin Cuma günü Bayındır, Cumartesi Seferihisar ve Karabağlar ile Pazar günü Menderes ve Torbalı ilçe kongrelerine katılacağı kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: