SGK’dan borçlara yapılandırma açıklaması
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale Müdürü Veli Karacaköylü, SGK’ya olan borçların yapılandırılmasıyla ilgili yasadan yararlanmak isteyen borçlular için müracaatların 31 Temmuz 2018 tarihinde sona ereceğini açıkladı.
Yayınlanma :
13.07.2018 14:45


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yapılandırmadan kimlerin faydalanacağı, neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verilirken, yapılandırma kapsamına sigorta primi borçları, işsizlik sigortası, idari para cezası, iş kazası, meslek hastalığı veya iş veren ya da üçüncü kişilerin sigortalılara yaptıkları haksız fiiller sonucunda doğan rücu alacakları, yersiz bağlanan gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, BAĞ-KUR sigortalıların daha önce dondurulan hizmet sürelerinin ihyası halinde doğacak alacaklar da belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: