ŞİDDETE KARŞI KADIN DAYANIŞMASI
İzmirli kadınlar, hemcinslerine yönelen şiddete karşı farkındalık oluşturmak için bu kez mesajlarını müzik yoluyla verdi. "Notalar Şiddete Karşı" etkinliği kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen konserde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra, siyasetin önemli kadın figürleri de sahne aldı.
Yayınlanma :
29.12.2015 08:45


Gecede ayrıca dünyaca ünlü yan flüt sanatçısı Şefika Kutluer ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın kadın müzisyenleri de konser verdi.
Gecenin sonunda proje sorumlusu Muharrem Dayanç, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra, organizasyonu destekleyen kişiler ve kuruluş temsilcilerine birer teşekkür plaketi sundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: