“SINIRSIZ YARATICILIĞIN SESİ” LEÏLA MARTIAL TRIO
Yayınlanma :
13.03.2018 10:38


İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin izleyicileri 12 Mart 2018 akşamı AASSM’de olağanüstü bir müzik deneyimi yaşadı. İzmir Fransız Kültür Derneği işbirliği ile yapılan Leïla Martial Trio konserinde, sesini eşi benzeri olmayan bir enstrüman gibi kullanan Leïla Martial, dinleyenlerini mest etti. Pierre Tereygeol'in ateşli gitar soloları ve Eric Perez'in kontrollü bir şelaleye dönüşen ritimleri ile eşlik ettiği Leïla Martial, ikinci albümleri Baabel’den parçalar seslendirdi. Çılgınlıktan huzura doğru ustaca seyreden ve beklenmedik dönüşlerle dinleyenlerini büyüleyen üç müzisyenin uyumlu birlikteliği ortaya unutulmaz bir konser çıkardı. Dinmeyen alkışlara insan sesinin ulaşılmaz güzelliğini kanıtlayan bir solo ile teşekkür eden Leïla Martial, konser sonunda albümlerini imzaladı, dileyicileri ile sohbet etti.
25. İzmir Avrupa Caz Festivali, 15 Mart 2018 Perşembe günü İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak VEIN Feat. Aarhun Jazz Orchestra konseri ile devam edecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: